Forretningsbetingelser

Vi tilbyder IT support, drift, rådgivning og pc reparation. Vi udfører vores ydelser enten på vores værksted, hos dig eller via fjernsupport.

Ikrafttræden

Når du handler med os, så gælder nedenstående betingelser, hvis du ikke gør indsigelser. Dine rettigheder er beskyttet i Købeloven og Aftalelovens bestemmelser, og dem overholder vi naturligvis.

Ydelser

Vi har mange forskellige ydelser, og de ændrer sig indimellem. Disse betingelserne gælder for alle vores ydelser.

Priser

Vores priser finder du her: https://ithelpers.dk/priser Vi justerer ind imellem priserne, men kun fremadrettet. Hvis vi har indgået en aftale med dig og efterfølgende ændrer priserne, er det den pris, som var gældende, da aftalen blev indgået, som du skal betale for din reparation eller anden ydelse. Hvis vi har givet dig en fast pris, så gælder den i 72 timer fra tilbudets afgivelse – uanset ændringer i vores prisliste.

Løst eller gratis

Vi løser langt de fleste opgaver, men hvis vi mod forventning ikke kan løse dit problem, så skal du som udgangspunkt ikke betale for vores fejlsøgning. Dog er der nogle få undtagelser for vores ”løst eller gratis”-garanti. I tilfælde hvor fejlen ligger hos tredjepart såsom eksempelvis internetudbyder, domæneudbyder eller anden tredjepart forbeholder vi os retten til fuld betaling.

Garanti & reklamationsret

Ved reparationer gives 12 måneders reklamationsret på det udførte arbejde. Det vil sige, at hvis vi fx har glemt at sætte et kabel i, så er der mulighed for at kontakte os inden for 1 år og få det sat korrekt i. Ved alle reparationer gives der desuden 6 måneders garanti på nye, købte reservedele og ved brugte reservedele gives der 3 måneders garanti – medmindre andet er aftalt skriftligt eller står på en eventuel faktura. Ved bundkort-reparation og væskeskader gives der ekstraordinært 12 måneders garanti på udskiftede IC-chips og komponenter, der er blevet udskiftet.

Ved fjernsupport og udkørende support gives 7 dages garanti. Hvis sammen problem opstår indenfor 7 dage kan du trygt kontakte os og sørger for at løse problemet igen uden meromkostning for dig.

Betalingsbetingelser

Handler du med os som privatperson, er vores betingelser nettokontant. Det betyder, at du skal betale efter endt service. Som privatperson kan du betale med kreditkort, mobilepay eller kontant.

Hvis du handler med os som erhvervskunde, kan du få kredit og betaling indenfor 5 kalenderdage.

Ved betaling med bankoverførsel eller MobilePay, skal pengene overføres til følgende bankoplysninger og MobilePay nr.: 904010.

IThelpers ApS bank-oplysninger:

 • Bank: Danske Bank
 • Reg. Nr.: 3409
 • Konto Nr.: 12838042

Mere info:

 • Klippekort: Ved køb af klippekort er der ikke mulighed for at returnere produktet, da der gives ekstra fordele og rabatter, som ellers ikke ville være givet. Det er ligeledes heller ikke muligt at returnere ubrugte eller dele af klip.
 • Ekspres sager: Ved udførelse af ekspres-sager eller arbejde aften og weekend forbeholder vi os retten til at lægge et ekstra gebyr på 50% oveni i timeprisen.
 • Afregning af timer: Ved udkørende IT support afregnes der altid minimum for 1 time og efterfølgende pr. påbegyndt halve time. Ved fjernsupport afregnes der altid minimum for en halv time, og efterfølgende pr. påbegyndt halve time.

Dit ansvar

Der er en række ting, som du som kunde selv har ansvaret for og skal huske at gøre. Du kan også bede os om at gøre det for dig imod betaling. I så fald skal du huske at bede os om at gøre det for dig.

 • Du skal tage back-up: Du skal huske at tage backup af dine data, som ligger på det udstyr, vi skal reparere – og du skal huske at gøre det inden, at du indleverer dit udstyr til reparation. Det betyder, at du både skal tage backup af filer, som du har produceret (tekstfiler, billeder, osv.) og opsætning af programmer (browser indstillinger, cookies, gemte spil-filer osv.) samt hvad der ellers må være på din computer (herunder på skrivebordet).

Vi tilbyder at tage backup af dine data, men du skal huske at bede os om det. Vi gør vores bedste for at tage backup af alting, men vi tager som udgangspunkt kun backup af filer, som er gemt i definererede ”mapper” og følger en normal og standardiseret opsætning. Hvis du har gemt dine filer mange forskellige steder, er det dit ansvar at oplyse os om det.

Nogle filer kan være korrupte (beskadigede) eller harddisken kan være defekt. I de tilfælde tager vi den backup, der er mulig. Der findes firmaer, som i nogle tilfælde kan genoprette filer, som er beskadiget. Det er meget bekosteligt og ikke en del af vores service.

Vi virus-checker som udgangspunkt ikke dit udstyr eller din maskine.

 • Du skal fremskaffe licensnøgler og adgangskoder: Når du køber programmer, som f.eks. Office-pakken, får du en licensnøgle, som viser, at du har betalt og har ret til at bruge programmet. Nogle gange får du licensnøglen fysisk, andre gange elektronisk og atter andre gange ligger den indlejret på udstyret eller i ”skyen”. Det er dit ansvar at fremskaffe licensnøglerne til os.

Hvis vi skal geninstallere dit udstyr, skal vi bruge dine licensnøgler. Hvis du ikke har dine licensnøgler, og vi ikke kan finde dem indlejret i udstyret, så skal du formentlig betale for en ny licens til programmet.

Nogle programmer kan kun geninstalleres, hvis du giver os dit brugernavn og adgangskoder. Det er dit ansvar at fremskaffe disse oplysninger til os. Efter endt supportsag vil disse oplysninger blive slettet. Hvis du ikke kan huske disse oplysninger, kan vi forsøge at hjælpe på medgået tid (timepris), men vi kan ikke garantere, at det lykkes.

 • Korrekt mail og telefon: Det er dit ansvar at oplyse os om din aktuelle e-mail adresse og telefonnummer. Det er også dit ansvar, at det bliver indtastet korrekt, og at du læser mails, som kommer fra os. Indimellem lander vores mails i spamfilteret. Det er desværre ikke noget, vi har kontrol over, og vi får heller ikke besked om, at vores mail lander i spamfilteret. Vi kan kun se, at vores mail er kommet frem til dig, og vi antager derfor, at du får vores beskeder. Når du har indleveret udstyr til os, så vær særlig opmærksom på, at der kommer mails fra os.
 • Når du ikke afhenter udstyr / skrotning. Vi oplever indimellem, at kunder ikke vender tilbage på vores henvendelser, og så hober udstyr sig op på vores værksteder. Det kan vi kun håndtere i et kortere tidsrum, derefter bliver vi nød til at skille os af med udstyret.

Når vi har fået dit udstyr på vores værksted, så gælder følgende:

Når vi har givet dig et tilbud på reparation, men du har afvist at få det repareret, så opdaterer vi denne beslutning i vores sagssystem. Har du ikke afhentet dit udstyr senest 14 dage efter denne dato, så opbevarer vi det i op til 3 måneder, hvorefter det skrottes. Når de første 14 dage er gået, så opbevarer vi dit udstyr imod betaling på 420 dkk per uge, indtil det skrottes. Et par dage før vi endelig skrotter det, forsøger vi at ringe og maile til dig. Indtil det er skrottet, kan du kan altid få dit udstyr udleveret imod betaling for opbevaring.

Når vi har givet dig et tilbud, men vi ikke hører fra dig, så gælder samme regler som ovenfor. Vi kan kun kontakte dig på den telefon og den e-mail adresse du har oplyst til os. Vi googler ikke for at finde dig og efter 3 skriftlige forsøg på at kontakte dig, gør vi ikke yderligere.

Når vi skrotter udstyr forbeholder vi os ret til at genanvende komponenter og dele fra dit udstyr. Hvis vi genanvender dele med data på (typisk harddiske), så bliver disse slettet og formateret på en måde, så dine data er uigenkaldeligt slettet.

Hvis vi ikke genanvender dele fra dit udstyr, skal du være opmærksom på, at vi afleverer udstyr til skrot på de offentlige genbrugsstationer uåbnet. Vi afleverer aldrig til genbrug, men altid til skrot. Vi yder ingen garanti og tager intet ansvar for dine data, når udstyret er afleveret på genbrugspladsen.

 • Når vi skal hente udstyr hos dig: Vi tilbyder at hente udstyret hos dig, og vi aftaler et tidspunkt med dig, når vi opretter sagen. Hvis du har brug for at flytte tidspunktet, så giv os besked. Vi oplever indimellem, at vi kører forgæves, og derfor har vi følgende regler:

Aflysning eller rykning af en aftalt tid skal ske ved at ringe til tlf. nr.: 71 74 78 74 eller via email: ”kontakt@ithelpers.dk”.

Aflysning eller rykning af en aftalt tid skal ske mindst 24 timer inden den aftalte tid. Ellers pålægges der et gebyr. Faktura-gebyret skal betales inden for 5 dage, ellers overdrages det til inkasso.

Emne Varsel Pris (kroner)
Rykke eller aflyse en tid Over 24 timer 0
Rykke tid 5-23 timer 300
Aflyse Indenfor 24 timer 1000
Køre forgæves / uden aflysning inden 0-1 time inden 1300

Hvis der er problemer efterfølgende: Hvis der efter en udført reparation eller IT-supportering er problemer, skal du kontakte os indenfor 48 timer. Så vil vi udbedre fejlen hurtigst muligt.

Nyhedsbrev: Ved at være kunde hos ITHelpers gives der lov til, at Selskabet må tilmelde kunden deres Nyhedsbrev, som tilsendes ca. 0-2 gange pr. måned med nyheder og tilbud. Kunden har til enhver tid ret til at afmelde det, og ved ønske om ikke at blive tilføjet til listen, skal en medarbejder blot orienteres.