IT-KONSULENT & RÅDGIVNING

Mangler du interne IT ressourcer i din virksomhed? Du kan hyre en af vores IT konsulenter på deltid, fuldtid eller på enkelte projekter.
Det sikrer dig en god fleksibilitet og sikkerhed.
Med os som IT samarbejdspartner er det som at have din egne IT konsulenter in-house.

Fordelene ved at hyre en ekstern IT konsulent


Budgetvenligt

Ved at hyre en ekstern IT-konsulent behøver du ikke selv have IT ekspertise in-house, som ofte hurtigt kan koste 2-3X så meget som at bruge os. Ved at hyre en ekstern IT-konsulent betaler du kun når du rent faktisk har brug for IT ekspertise.

Hos os finder du konkurrencedygtige priser på IT konsulenter på fast serviceaftale eller timebasis - dog uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Se vores priser her

Tilgængelighed & Fleksibilitet

Vi ved hvor dyrt downtime hurtigt kan blive når din virksomheds IT ikke fungerer optimalt. Når du benytter en ekstern IT konsulent  kan du være sikker på at IT-konsulenten altid er tilgængelig, og han står til rådighed 24/7. Der kan hurtigt ske noget uventet indenfor IT og derfor har alle vores kunder altid været glade for at gøre brug af de samme IT-konsulenter i flere år.

Hjælpen er altid nær – uanset årstid, sygdom, ferier eller helligdage, får du altid hjælp fra os. Du får en fast kontaktperson som står til rådighed 24/7/365 dage om året, og du kan derfor arbejde bekymringsfrit og uafbrudt med minimal downtime. 

Stor IT ekspertise

Alle IThelpers konsulenter besidder en lang, faglig relevant uddannelse og har flere års praktisk brancheerfaring i bagagen. Dette er medvirkende til, at vores konsulenter er yderst kompetente og vant til at arbejde med kritisk IT-infrastruktur samt opretholde virksomhedsspecifikke regelsæt, mens de med et smil på læben løser dine medarbejderes daglige supportbehov.

Det er som at have din egen servicemindet IT-afdeling lige ved hånden, hvor du blot med et enkelt opkald på telefonen får hurtig adgang til alle vores konsulenters kompetencer, uden at du skal bekymre dig om løbende omkostninger til og bemanding af en dyr og ressourcekrævende intern IT-afdeling.

Hvad er en IT-konsulent?

Informationsteknologikonsulenter rådgiver om, planlægger, designer og installerer informationsteknologisystemer til deres kunder. IT-konsulenter har brug for stærke interpersonelle og kommunikationsevner for at kunne håndtere kunder effektivt. IT-konsulenter løser problemer, forenkler installationer og tydeliggør behovet for en løsning.

Hvad er IT rådgivning?

IT-rådgivning er en klientdrevet tilgang med en række it-supporttjenester, herunder professionel rådgivning bakket op af ekspertise i verdensklasse og i tråd med de skiftende teknologitendenser. En IT-rådgiver definer problemer, giver klienter mulighed for at løse deres egne problemer, rådgiver om flere bæredygtige løsninger (med fordele og ulemper).

IT support for alle type virksomheder

Kom i sikre hænder med professionelle IT konsulenter fra IThelpers


Vi har hjulpet over 500 glade kunder med alskens IT. I dag står vi for den daglige IT support for flere virksomheder i forskellige størrelser og brancher og har derfor stor kendskab til både små og større virksomheders IT udfordringer. Der har vi helt sikkert en løsning på netop dine IT udfordringer.

MED IT SUPPORT FRA ITHELPERS FÅR DU:

 • Fast lav pris på timebasis eller fast månedlig serviceaftale
 • Engagerede fuldtidsprofessionelle IT-konsulenter med forretningsforståelse
 • Mulighed for 24/7 support – også aften og weekend.
 • Hurtig løsning af kendte problemer
 • IT rådgivning og sparring

Interesseret i at læse mere om vores løsninger og priser?

Du er velkommen til at kontakte os og booke et uforpligtende møde.

Læs mere om vores løsninger & priser

Det siger vores kunder om os


Vi yder til daglig IT support til følgende organisationer - og mange flere


IT strategi

Alle virksomheder bør have en klar IT-strategi


Alle virksomheder bør have en IT-strategi i forhold hvad deres nødvendige behov er. Det drejer sig ofte om at have styr på onboarding/offboarding strategi i forhold til nye ansatte og medarbejdere der stopper. Alt fra håndtering af nye computere, telefoner, tablets samt opsætning og adgange til Microsoft 365, applikationer, netværk og meget mere.

Hos IThelpers er vi vant til at sætte disse hjul igang og vi har mange års erfaring med at få IT-stragien på plads. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på, at få sat hjul under din virksomhed, så det hele kan køre på skinner.

Skal vi tage et uforpligtende møde?

Kontakt os på telefon, chat eller mail. Vi sidder klar og besvarer din henvendelse med det samme eller senest samme dag.

Book et uforpligtende møde

Skal vi tage et uforpligtende møde?

Kontakt os på telefon, chat eller mail. Vi sidder klar og besvarer din henvendelse med det samme eller senest samme dag.

71 74 78 74support@ithelpers.dk

Facts vedrørende IThelpers ApS

2017

Er året vi begyndte at hjælpe virksomheder med IT support

50+

Så mange erhvervskunder hjælper vi dagligt med IT support

24/7

hotline åben for vores kunder

Ofte stillede spørgsmål

 Kontakt os for at høre nærmere. Du kan både få IT support på timebasis og faste serviceaftaler. IT support på timebasis kan du både få udført via vores udkørende support eller fjernsupport – alt afhængig af dit ønske og typen af opgaven. Men for at vi kan tilbyde dig en optimal løsning til din virksomhed, lærer vi først din forretning og behov at kende. Har du et mindre problem, løser vi også gerne det.

Det afhænger af, hvilken type opgave du skal have løst. Langt de fleste opgaver kan vi løse for dig på maks 1 time, og derfor skal du ikke betale mere end 799 kr. (erhverv) for at få løst din opgave. Her er nogle eksempler på opgaver, som vi ofte løser på maks 1 time:

 • Mailopsætning
 • Printeropsætning
 • Wifi-opsætning
 • TV kanalinstallation
 • Computerinstallation

Vi løser over 90% af vores kunders opgaver over fjernsupport. Det er kun opgaver såsom wifi-opsætning, der kræver, at vi er fysisk tilstede.

Følgende opgaver kan vi løse for dig via fjernsupport:

 • Mailopsætning
 • Printeropsætning
 • Dataoverførsel
 • Andre computerproblemer
 • Backup
 • IT rådgivning

Du har dog altid mulighed for at få en udkørende IT-tekniker ud til dig, hvis du foretrækker det. Men vær opmærksom på, at der tillægges et transportgebyr på 10 kr. pr km fra vores adresse (Rebekkavej 31 2900 Hellerup (dog min. 200 kr.)

Ja, det gør vi. Vi har nogle attraktive pakkeløsninger til dig som virksomhed, hvor et fast antal timer er inkluderet hver måned. Du vælger selv, om vi skal sende en IT-tekniker ud til dig, eller om vi skal supportere over fjernsupport. Med en serviceaftale hos IThelpers har du altid en kompetent IT-tekniker ved hånden og kun et telefonopkald væk.

 • 5 konsulentimer pr måned til kun 699 kr. pr. time
 • 10 konsulenttimer pr måned til kun 599 kr. pr. time
 • 15 konsulenttimer pr. måned til kun 499 kr. pr. time

Ja, vi tilbyder tilfredshedsgaranti. Opgaven løst – ellers gratis. Vær dog opmærksom på, at hvis fejlen ligger hos tredjepart såsom Yousee eller ekstern serverudbyder, så forbeholder vi os retten til at kræve fuld kompensation for vores arbejde. 

Fjernsupport fungerer således, at du installerer et gratis fjernstyringsprogram, der hedder TeamViewer. Det tager kun 2 minutter. Derefter kan vi koble os på din computer og løse problemet hurtigt og effektivt, mens du kan følge med i, hvad vi laver. TeamViewer er et sikkert tredjepartsværkstøj, som kun giver adgang til de personer, som du selv vælger. Så snart opgaven er løst, får du automatisk et nyt password, og vi kan derfor ikke længere få adgang til din computer. Du bestemmer helt selv hvem og hvornår, at nogen skal have adgang til computer. Vi har løst mere end 1000+ opgaver via fjernsupport, så du er i trygge hænder hos os. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan løse din opgave via fjernsupport, så kontakt os. 

Du kan installere fjernstyringsprogrammet her

Ja, det kan vi – dog mod et ekstra tillæg på 50% af timeprisen.

Vi kan næsten altid hjælpe samme dag – og ofte på det tidspunkt der passer dig bedst. 

Vi tager både imod Mobilepay, kreditkort, kontanter og bankoverførsel. Dog tilbyder vi kun faktura til erhvervskunder. 

Ja, det har du. Hvis det samme problem, som vi har løst for dig, opstår igen indenfor 7 dage efter vi har hjulpet dig, kan du roligt kontakte os igen. Så løser vi opgaven på vores regning. 

Du kontakter os på tlf. 71 74 78 74, chat eller mail. Så finder vi et tidspunkt, der passer dig. Du kan ringe til os hverdage mellem klokken 8:30-18 og weekend 10-18.

Når du anvender vores service, accepterer du samtidig vores forretningsbetingelser. Dem kan du læse her