IT support til erhverv

Med outsourcing til IThelpers har du altid kompetente specialister i baglommen. Undgå at miste dyrebar tid med IT support til erhverv.

Lave timepriser & faste aftaler

24/7 support - også weekend

Veluddannede specialister

Hos IThelpers har vi gennem tiden hjulpet over 1000 kunder med alverdens IT problemer. I dag står vi for den daglige drift af flere virksomheders IT opsætninger, på tværs af størrelser og brancher. På denne baggrund har vi stort kendskab til dagligdagens udfordringer i virksomheder – store såvel som små.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til virksomheder i alle størrelser. Med vores IT support til erhverv tilbydes blandt andet 24/7 IT support, med tilknytning af erfarne og certificerede IT konsulenter. Sagt med andre ord er vi et oplagt valg, når det kommer til outsourcing af IT support til erhvervslivet.

Lad IT Helpers hjælpe din virksomhed:

Outsourcing af IT support for erhverv

Undgå unødvendig nedetid og IT problemer. Ved valget af IThelpers som partner, tager vi nemlig det fulde ansvar for driften af jeres IT systemer – helt ned til de enkelte enheder på netværket. Har i brug for en IT supportaftale til erhverv, da er vi afgjort det rette valg!

Vores rammeaftale danner grundlaget for jeres IT drift og sikkerhed. Samtidig leverer vi en gennemarbejdet Service Level Agreement, der også indbefatter løbende dokumentation og opdateringer af IT driften. Ved et samarbejde med os får i blandt andet:

  • En partner der fungerer som jeres egen IT-afdeling.
  • Professionelle og engagerede IT konsulenter.
  • Attraktive timepriser eller fast IT serviceaftale.
  • IT problemer er løst eller kortlagt indenfor 24 timer.
  • Fast kontaktperson med dirkete hotline.

Hvordan fungerer IT support til erhverv?

 Professionel IT support er en vigtig sikkerhedsline indenfor al erhverv. Sker det en dag, at virksomhedens IT-system går ned, kan det nemt blive en stopklods for den daglige drift. Ligeledes ved vi, at kontinuerlige IT-problemer i sidste ende giver har direkte indflydelse på jeres bundlinje! Selv små udfordringer kan resultere i, at man løbende bruger for lang tid på at finde løsninger – tid som kunne være brugt på vigtigt og værdiskabende arbejde i stedet.

Vi tilbyder IT support indenfor områderne: Quick Support, Remote Support eller Onsite Support.
Benytter du dig af IT support fra IThelpers, får du en kompetent og professionel behandling, der altid er i øjenhøjde med den enkelte bruger.

En af vores fornemmeste opgaver er igennem vores store erfaring og indgående kendskab, at identificere eventuelle underliggende fejl på IT-systemet ud fra overfladiske symptomer. Vi yder altid proaktiv og forebyggende IT support, så både dit aktuelle problem løses og potentielt fremtidige problemer undgås på bedst mulig vis – således at i sparer kostbar tid, og vi får glade kunder.

Lad IT Helpers hjælpe din virksomhed:

Derfor skal vi stå for IT support til jeres virksomhed

Hos IThelpers har vi mange års erfaring med arbejdet omkring IT. Vi har adskillige specialister ansat, hvorfor vi er en oplagt partner omkring IT support til erhverv. Der er mange fordele at hente i forbindelse med outsourcing af IT support. Udover vores brede netværk får du herunder et par af de bedste grunde. Opstår der yderligere spørgsmål eller ønsker i at høre nærmere omkring potentialet ved et samarbejde? Så tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag!

Budgetvenlig IT support til erhverv

 Ved at bruge os som din eksterne IT afdeling, behøves i ikke selv have IT ekspertise ansat internt, hvilket er omkostningstungt.
Vælges IThelpers som ekstern IT afdeling, betaler du kun når du rent faktisk har brug for IT support. Hos os finder du konkurrencedygtige priser på IT support. Vores ydelser kommer både som en fast, månedlig IT serviceaftale samt som IT support på timebasis.

Fleksible og tilgængelige løsninger

 Vi ved hvor dyrt downtime kan være, når din virksomheds IT ikke fungerer optimalt. Når du outsourcer din virksomheds IT til os kan du være sikker på at vil altid er tilgængelige, og at vi som udgangspunkt kan yde support on-site eller remote allerede samme dag, som du kontakter os.

IT problemer opstår oftest på de værst tænkelige tidspunkter. VI gør en dyd ud af, at have faste IT supportere tilknyttet de enkelte kunder – oftest i flere år! Vi garanterer at hjælpen altid er nær – uanset tiden på året, sygdom, ferier eller helligdage. Ved indgåelsen af et fast samarbejde får i en fast kontaktperson, som står til rådighed hele året. Netop det garanterer bekymringsfrit arbejde og minimal downtime på jeres IT ved eventuelle nedbrud.

Stor ekspertise omkring IT support til erhvervslivet

 Hos os er du i trygge hænder. Alle IT supportere hos IThelpers har mange års IT-erfaring, er højtudannet indenfor IT, har flere certificeringer og er derfor skarpe indenfor omkring specialeområder som eksempelvis Office365, opsætning af netværk, IT sikkerhed, data backup, serverdrift med videre. Vi har løst 1000+ opgaver af forskellig karakter for vores kunder, og vi sikrer at du får en fast kontaktperson som kender din IT systemer ned til mindste detalje. Lyder samarbejdet interessant, så kontakt os allerede i dag til en uforpligtende snak om jeres muligheder for effektivisering.

Det siger vores kunder om os


Har du uddybende spørgsmål?

Har du uddybende spørgsmål omkring opsætning, priser eller andet? Kontakt os på telefon, chat eller mail. Vi sidder klar og besvarer din henvendelse i dag!

71 74 78 74support@ithelpers.dk