IT support som serviceaftale

Med en IT serviceaftale får i løbende support med IThelpers som jeres eksterne IT-afdeling. Overlad os bekymringerne med en månedlig aftale.

Hos IThelpers hjælper vi virksomheder af forskellig størrelse, med alverdens IT fokuserede opgaver. Vi har veluddannede specialister og et bredt netværk, hvorfor vi kan tackle selv de største opgaver. Vi tilbyder både timebaseret IT support samt vores IT serviceaftale til en fast, månedlig pris. Uanset jeres virksomheds størrelse og behov, så kan vi tilbyde skræddersyede løsninger. Derfor får i også en unik løsning, hvor vi tilgodeser netop jeres behov for IT support, opsætning eller overvågning af netværk med videre. Ønsker i at høre nærmere omkring mulighederne for outsourcing af IT support til erhverv, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Lad IT Helpers hjælpe din virksomhed:

IT serviceaftale - en fast eksternt IT afdeling

Vi har specialiseret os i faste serviceaftaler til små- og mellemstore virksomheder. Ved indgåelse af en IT serviceaftale med os, sammensætter vi i samarbejde med dig en aftale, der passer til netop din virksomheds behov. Afhængigt af størrelse og områder vil vi fungere som en fast, ekstern IT afdeling. Veluddannede IT specialister står derfor til rådighed for jeres virksomhed, hvorfor energien internt kan bruges der hvor der skabes absolut mest værdi.

Skræddersyede faste aftaler

24/7 support - også weekend

Veluddannede specialister

En IT serviceaftale baseret på jeres behov

Ved at vælge en fast IT serviceaftale hos IThelpers, skræddersyer vi i fællesskab en aftale, baseret på jeres behov. Vores mange IT eksperter kan være behjælpelige med et bredt udvalg af opgaver, hvorfor vi gerne beskriver os selv som værende en one-stop-shop for jeres virksomheds IT setup.

Få blandt andet hjælp til skalerbare netværksløsninger, support og rådgivning til indkøb af IT udstyr,  opsætning, fleksible backup løsninger til sikring af jeres data, firewall løsninger, løbende håndtering af Microsoft 365 produkter og meget andet.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skabe et optimalt setup for jeres virksomhed – kontakt os i dag!


Fordele ved en fast IT serviceaftale til virksomheder

Der er mange fordele forbundet med etableringen af en fast IT serviceaftale for jeres virksomhed. Med mange års erfaring og et bredt netværk er vi eksperter i problemløsning, overvågning og opsætning af diverse IT løsninger. Vi har indgående kendskab til den nyeste teknologi og kender de klassiske fejltrin, som ofte kan tage timer at løse for almindelige medarbejdere.

Netop effektiviseringen af jeres medarbejdere er en kæmpe fordel. Ikke bare fordi de slipper for at bakse med IT relaterede problemer, men også fordi i får en skalerbar ekstern IT afdeling, med stor ekspertise og mulighed for skalering efter behov. Af yderligere fordele kan nævnes:

  • Fast tilknyttet IT specialist med kendskab til jeres IT-setup.
  • Telefonisk Helpdesk fra 8-17 på hverdage.
  • Løbende sparring og rådgivning ift. IT muligheder og tendenser.
  • Faste lave priser – billigere end IT support på timebasis.
  • Premium kundestatus – så i ikke skal vente på hjælpen.

Interesseret i at høre mere om vores serviceaftaler samt priser?

Ring uforpligtende og hør nærmere omkring jeres muligheder på tlf. 71 74 78 74 eller support@ithelpers.dk. Så tager vi en samtale med dig for at forstå din virksomheds behov, inklusiv en præsentation af de potentielle samarbejdsmuligheder, der gavner jeres virksomhed på bedste vis.

Lad IT Helpers hjælpe din virksomhed:

Det siger vores kunder om os


Har du uddybende spørgsmål?

Har du uddybende spørgsmål omkring opsætning, priser eller andet? Kontakt os på telefon, chat eller mail. Vi sidder klar og besvarer din henvendelse i dag!

71 74 78 74support@ithelpers.dk