De 6 kritiske forretningsfunktioner som Microsoft Intune løser for din virksomhed

Hvad er Microsoft Intune, og hvordan kan det hjælpe din virksomhed?

Microsoft Intune beskytter din organisations virksomhedsdata og information ved at kontrollere, hvordan folk kan få adgang til og dele dem. Dette er meget vigtigt for nutidens moderne arbejdsstyrke, som har flere enheder end nogensinde før. Nu bruger dine medarbejdere ikke kun bærbare computere og pc’er – de anvender også smartphones og tablets for at holde forbindelsen og være produktive, når de er væk fra kontoret.

Men hvordan holder du alle disse enheder sikre? Hvis medarbejdere tjekker deres e-mails fra deres mobilapps, hvordan kan du så beskytte disse data? Eller, hvis en medarbejder forlader virksomheden, hvordan sikrer du dig, at dine virksomhedsdata ikke stadig findes på deres personlige enheder?

I denne blog vil vi tale om Microsoft Intune mere detaljeret. Læs med for at finde ud af, hvad Microsoft Intune er, og de seks almindelige forretningsproblemer, som det hjælper med at løse. Vi går desuden i dybden med en række Microsoft Intune-funktioner og -fordele.

Hvad er Microsoft Intune?

Microsoft Intune er en cloud-baseret Enterprise Mobility Management-tjeneste (EMM), der kan hjælpe dig med at administrere de mobile enheder og apps, som dine medarbejdere bruger til at få adgang til dine virksomhedsdata. Med Intune kan du sikre dig, at alle enheder og apps, som dine medarbejdere bruger, er kompatible med din virksomheds sikkerhedskrav.

En væsentlig del af Microsoft Enterprise Mobility + Security, Microsoft Intune hjælper dig med at administrere dit mobile miljø. Ved at levere enheds- og applikationsadministration hjælper Intune dig med at give dine brugere sikker adgang til deres data, så de kan forblive produktive, men hele tiden beskytter virksomhedens data.

Microsoft Intune funktioner og fordele

Her er nogle af funktionerne og fordelene ved at bruge Microsoft Intune i din organisation:

Funktioner:

 • 🛡️Håndhævelse af datakryptering
 • 🖥️Fjern datasletning
 • 📡Enhedssporing
 • 📱App distribution
 • 🔑 Håndhævelse af adgangskode

Fordele:

Microsoft Intune hjælper dig med at holde dine medarbejdere sikre, mens de forbliver produktive.

Gennem Office 365-mobilappadministration kan du indstille politikker til at kontrollere adgangen til dine virksomhedsdata. Microsoft Intune giver fleksibilitet og kontrol til at sikre dine data, uanset enhed. Microsoft Intune arbejder på at sikre Android-, iOS-, Windows- og macOS-enheder fra én samlet mobilløsning.

 Microsoft Intune løser 6 almindelige forretningsproblemer

 1. Intune løser problemet med, at dine medarbejdere sikkert kan få adgang til on-premise e-mail og data.

Der er mange organisationer derude, som stadig har lokale servere (dvs. Microsoft Exchange), men deres medarbejdere skal stadig have sikker adgang til deres e-mail og data. Ved at bruge Intune-administrerede certifikater kombineret med en standard VPN-gateway eller proxy (som Microsoft Azure Active Directory Application Proxy) kan du aktivere adgang til mobilapps, der opretter forbindelse til lokale data. Når dine medarbejderes enheder er tilmeldt Intune, hjælper administrationssystemet med at sikre, at disse enheder er kompatible med dine politikker, før de kan få adgang til dine virksomhedsdata.

 

 1. Intune løser problemet med at sikre sikker adgang til e-mail og data gennem Office 365.

Gennem Intune og Microsoft Enterprise Mobility + Security (EM+S) kan din organisation drage fordel af en adgangsstyringsløsning, som sikrer, at ingen af ​​dine medarbejderes apps eller enheder kan få adgang til dine Office 365-data, medmindre de er i overensstemmelse med din virksomheds krav, du har stillet.

Hvis du f.eks. sætter en betingelse om, at dine medarbejdere kræver multifaktorgodkendelse for at kunne få adgang til dine virksomhedsdata, vil Intune og Microsoft EM+S ikke tillade dem at gøre det, før MFA-kriterierne er opfyldt. Eller du kan gøre det til et krav, at dine medarbejdere er tilmeldt Intune, før der kan tilgås virksomhedsdata.

 

 1. Intune kan hjælpe med at udstede virksomhedsejede telefoner til din arbejdsstyrke.

Dine medarbejdere skal have adgang til virksomhedens apps og data, der hjælper dem med at udføre deres arbejde når som helst, hvor end de er. Men du skal sørge for, at dine virksomhedsdata er sikre, og at dine administrative omkostninger holdes lave.

Med Intune kan du få administrationsløsninger, som er integreret med enhedsadministrationsplatforme (såsom Apple Device Enrollment Program eller Samsung Knox mobilsikkerhedsplatform). Hvordan hjælper dette dig tænker du sikkert? Du kan give en medarbejder en uåbnet iPhone- eller Samsung-enhed, og alt, hvad de skal gøre, er at tænde for den og derefter gå gennem en køre en normal opsætning for at autentificere sig selv. Denne enhed er konfigureret med sikkerhedspolitikker, og medarbejderen kan starte Intune Company Portal-appen, der hjælper dem med at få adgang til de apps, du har gjort tilgængelige for dem.

 

 1. Vil du ikke bruge virksomhedens enheder? Intune hjælper dig med at sikre Bring-Your-Own-Device (BYOD)-programmer for dine medarbejdere.

Mange medarbejdere ønsker ikke at skulle bære en anden telefon rundt, så Bring-Your-Own-Device (BYOD)-programmer vokser i popularitet blandt organisationer. Det er dog en stor udfordring at få medarbejdere til at tilmelde deres personlige enheder i en form for ledelsesprogram, fordi mange medarbejdere ikke ønsker, at deres arbejdsgivere skal have adgang til deres enheder.

Intune tilbyder en BYOD-tilgang, som medarbejderne dog kan komme med på. Den administrerer kun de apps, der indeholder virksomhedsdata (som Office-mobilapps), som beskytter dine virksomhedsdata, selvom den pågældende app trækker fra både virksomhedens og personlige datakilder. Du kan også implementere beskyttelsespolitikker, der også kan forhindre dine medarbejdere i at kopiere tekst fra en virksomheds-e-mail-profil til en forbruger-e-mail-profil, selvom de kører i den samme Outlook-mobilapp.

 

 1. Intune giver dig mulighed for at anvende delte tablets med begrænset brug med dine medarbejdere.

Der er en række tilfælde, hvor medarbejdere skal have en enhed, såsom en tablet, for at udføre deres arbejde. For eksempel har du måske bemærket en række detailmedarbejdere, der bærer tablets rundt for at kunne tjekke lagerbeholdning, behandle et salg eller på anden måde hjælpe en kunde. Disse tablets er normalt i begrænset brugstilstand, hvilket giver medarbejderne kun adgang til de(n) app(er), der er nødvendige for at udføre deres arbejde.

I lighed med de virksomhedsejede telefoner, vi diskuterede tidligere, giver Intune dig mulighed for at levere flere, sikre og administrere iOS- og Android-tablets, så de kører i begrænset brugstilstand, som deles mellem dine medarbejdere.

 

 1. Med Intune kan du begrænse medarbejders adgang til virksomhedsdata kun til enheder, som du kontrollerer. Har dine medarbejdere nogensinde brugt en offentlig computer til at få adgang til deres virksomhedsdata (f.eks. brugt en offentlig computer på en messe eller i en hotellobby for at logge ind på deres e-mail)?

Intune og Microsoft Enterprise Mobility + Security giver dig mulighed for at begrænse adgangen til dine virksomhedsdata til kun enheder, som din organisation administrerer. Med Intune kan du give betinget adgang til dine medarbejdere baseret på, om enheden er virksomhedsejet, om den er en del af et BYOD-program, som din organisation tillader, eller andre kriterier. Intune giver også mulighed for app-baseret betinget adgang.

OM BLOGGEN

IThelpers er eksperter i computer reparation og IT-support. Her på bloggen deler vi ud af vores viden fra mange års erfaring. Hvis du har brug for hjælp med tekniske problemer, så er IThelpers altid klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på telefon, chat eller mail.

71 74 78 74support@ithelpers.dk

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os på tlf. chat eller mail. Vi sidder klar og besvarer din henvendelse med det samme eller senest samme dag.

71 74 78 74support@ithelpers.dk