Netværk As-A-Service

Vores netværksservice giver virksomheder en fuldt serviceret, trådløs infrastruktur. Aftalen indeholder nødvendig hardware, certifikater, gæstenetværk, overvågning og teknisk assistance.

Kontakt os

Hos IThelpers tilbyder vi Netværk As-A-Service. Aftalen omfatter en komplet serviceret netværksløsning, tilpasset størrelsen på netop jeres virksomhed. Det omfatter altså den nødvendige hardware, validering og certifikater, oprettelsen af gæstenetværk, overvågelse af jeres netværk samt eventuelt support og løbende administration. Sagt med andre ord ordner vi alt fra A-Z.

Vi har hos IThelpers 2 overordnede pakker, hvilket giver os muligheden for tilpassede løsninger for alle typer af virksomheder – store som små. Den primære forskel findes i størrelsen på den enkelte firewall, samt styrken på de opsatte acces points, som skaber den trådløse forbindelse. Her er der ved et større antal af medarbejdere, behov for flere og kraftigere acces points, samt en stærkere firewall, da flere har behov for netværksadgang.

BASIC

(Optimalt for 1-5 brugere)
500 kr. Minimumspris pr. måned + moms
  • 1 x Small Business Firewall
  • 2 x Meraki Acces Punkter
  • Hurtig support ved netværksproblemer

PRO

(Optimalt for 5-100 brugere)
1000 kr. Minimumspris pr. måned + moms
  • 1 x Kraftig Meraki Business Firewall
  • 2 x Store Meraki Acces Punkter
  • Hurtig support ved netværksproblemer
  • Løbende monitorering af hardware

Lad IThelpers tage ansvaret for jeres netværk:

Opsætning af stærke netværksforbindelser

I en tid hvor store dele af arbejdet klares digitalt, er en effektiv netværksløsning nødvendig for mange virksomheder i forskellig størrelse. Hos IThelpers har vi stor erfaring og viden omkring opsætning af netværk, hvorfor vi kan være behjælpelige med optimale netværksløsninger for forskellige typer af virksomheder og erhvervskunder.

Vores løsninger er fleksisble, hvilket betyder at prisen tilpasses den enkelte virksomheds størrelse og behov for netværksservice. Skulle der opstå behov for yderligere skalering, i takt med at virksomheden vækster, så er dette ligeledes en mulighed med IThelpers som samarbejdspartner. Da mange virksomheder har kræver tilpassede løsninger, så kontakt os gerne via vores kontaktformular nederst på siden eller på vores kontaktside.

Har i på forhånd en PRO løsning, så vil udgangspunktet oftest være udvidelse med flere Acces Points, der skaber det trådløse signal, ud fra en kablet forbindelse. Sådan kan netværket skaleres op, så flere medarbejdere kan komme online på en hurtig og effektiv wifi-forbindelse.

Slip for bekymringerne - vi klarer alt

Vores netværks As-A-Service sikrer, at I kan slippe bekymringerne om netværk og dårlige forbindelser, for i stedet at bruge energien der hvor I er bedst.

For jeres virksomhed betyder det et sted at kontakte, hvis der er problemer med netværk og Wifi. Det er vores ansvar at det fungerer, og vi står for alt arbejde. Det omfatter både opsætning og løbende vedligehold, udskiftning af defekte enheder, kontakt med netværksudbydere m.v.

Hurtig support og monitorering af netværk

Med en netværksløsning fra IThelpers, er du sikret hurtig hjælp ved problemer eller udfald på netværksforbindelsen. Vælger du PRO pakken, så monitorerer vi endda jeres netværksopsætning eksternt fra vores firma adresse, så vi hurtigst muligt kan komme potentielle netværksproblemer til livs.

På samme måde som ved vores PC As-A-Service, giver samarbejdet med os og valget af Netværk As-A-Service jeres virksomhed et enkelt kontaktpunkt. Vi klarer alt fra opsætning til vedligehold, opdateringer, overvågning og eventuel udskiftning af defekte enheder. Vores konsulenter har stor erfaring og ekspertise omkring arbejdet med IT og netværksopsætning, hvilket sikrer netværksløsninger af høj kvalitet – til konkurrencedygtige priser.

Skræddersyet netværksaftale - Kontakt os i dag!

Med en komplet netværksløsning fra IThelpers, overlades alle bekymringer omkring virksomhedens netværksløsning til IThelpers. Vi har mange års erfaring med opsætning af trådløst netværk og ved derfor, hvordan opsætning og drift varetages optimalt.

Virksomheder har ofte unikke behov og krav til deres netværksløsninger, hvorfor et konkret tilbud på den enkelte løsning i mange tilfælde nødvendig. Kontakt os via kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak omkring jeres behov og vores mulighed for at løse disse.

Det siger vores kunder om os


Har du uddybende spørgsmål?

Har du uddybende spørgsmål omkring opsætning, priser eller andet? Kontakt os på telefon, chat eller mail. Vi sidder klar og besvarer din henvendelse i dag!

71 74 78 74support@ithelpers.dk