Nu kan selv booke en tid i vores kalender og få løst dine IT-udfordringer nemt og hurtigt

 

 

Mangler du stadig at sætte en automatisk backup op af din data, er du i tvivl om din computer er ordentligt sikret mod virus og hackerangreb eller river du dig selv i håret over et IT problem som volder dig problemer?

Bare rolig, vi kan hjælpe dig nemmere og hurtigere end aldrig før. Nu kan du booke en tid i vores kalender til enten fjernsupport eller udkørende IT support til private såvel som virksomheder.

Vi har hjulpet hundredevis erhvervs- og privat kunder som netop har haft det samme computer problem som dig. Om det er hjælp til mailopsætning, anti-virus, Office365, backup eller noget andet så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

På under 1 time kan vi fixe dit problem gennem vores fjernstyringsmodul Teamviewer, og det har aldrig været nemmere at booke en tid med vores nye kalender modul, som du finder her: https://ithelpers.dk/fjernsupport

Hvordan fungerer fjernsupport?

  1. Du vælger en ledig tid i kalenderen hvor vi skal hjælpe dig og udfylder din information. Link til kalenderen: https://ithelpers.dk/fjernsupport
  2. Ønsker du fjernsupport bedes downloade det gratis fjernstyringsprogram Teamviewer inden du bliver ringet op på aftalte tidspunkt. Det tager 30 sekunder at downloade. Du finder link til downloade
    her: https://www.teamviewer.com/da/
  3. Du bliver ringet op af en IT-tekniker på aftalte tidspunkt
  4. Du forklarer dit IT problem, og giver adgang til at vores IT-tekniker ved at oplyse dit id og kode så han kan styre din computer mens du følger med.
  5. Efter problemet er løst lukker du Teamviewer og vores IT-tekniker har ikke adgang til din computer længere.
  6. Du betaler via mobilepay på tlf 904010 eller dankort via betalingslink som vi sender til dig (faktura kan sendes til erhvervskunder). Vi tager kun 640 kr ex moms pr time, og 90% af alle opgaver har vi løst indenfor en time.

 

Særligt i disse corona tider, er vores fjernsupport-løsning en yderst populær løsning for mange af vores kunder.

Ni ud af ti gange har vi løst problemet indenfor en time, så du hurtigt og bekymringsfrit kan komme videre uden flere frustrationer.

Vi tilbyder fjernsupport til både private og erhverv. Hurtigt, sikkert og billigt. Få løst dit IT udfordring i dag for kun 640 kr. ex moms.

OM BLOGGEN

IThelpers er eksperter i computer reparation og IT-support. Her på bloggen deler vi ud af vores viden fra mange års erfaring. Hvis du har brug for hjælp med tekniske problemer, så er IThelpers altid klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på telefon, chat eller mail.

71 74 78 74support@ithelpers.dk

Book en tid til fjernsupport og få løst dit problem når det passer dig


Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os på tlf. chat eller mail. Vi sidder klar og besvarer din henvendelse med det samme eller senest samme dag.

71 74 78 74support@ithelpers.dk