Velkommen til IThelpers

IThelpers består af et team af kompetente og specialiseret IT specialister med mange års erfaring så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Til specielle opgaver har vi et enormt netværk og bagland vi kan trække på når vi skal løse problemer eller skabe projekter af større kompleksitet. Det betyder at vi kan tilbyde nogle af de bedste konsulenter i Danmark.

Alle vores konsulenter, teknikere og reparatører har mange års erfaring indenfor IT problemløsning, netværk, IT-infrastruktur & meget mere. Vi har hjulpet over 200 virksomheder med dette, enten via faste serviceaftaler, IT projekter eller blot ad hoc timebasis.

Rådgivning fylder meget i vores hverdag, og mange af vores kunder bruger vores rådgivning dagligt. Det er alt fra, hvordan virksomheder bør behandle persondata (GDPR), IT sikkerhed samt IT infrastruktur mm.

Vores historie


IThelpers blev grundlagt i 2017, og dengang hed vi TekniskHjælp. I dag har vi skiftet navn til IThelpers og vores mission er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med IT-support i en verden, der konstant bliver mere digitalt kompleks. IThelpers drives af flere in-house IT-konsulenter samt stærke samarbejdspartnere, som alle er højtudannede IT-specialister med mange års erfaring indenfor IT-branchen. Vi har specialiseret os i at udvikle skræddersyede IT-løsninger til private og små og mellemstore virksomheder. Og fælles for alle løsninger er, at vi altid sætter kunden først. Vi garanterer et højt serviceniveau, fleksibilitet og venlig service. Og det understøtter vi med vores kerneværdier troværdighed, gennemsigtighed og høj faglighed.


Vision

Vores vision er at hjælpe så mange virksomheder og private med deres IT-udfordringer. 

Mission

Gennem vores høje serviceniveau, IT-ekspertise og fleksibilitet bestræber vi os på altid at gøre vores kunder tilfredse.    

Se hvad vi kan gøre for dig i nedenstående video


Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os på telefon, chat eller mail. Vi sidder klar og besvarer din henvendelse med det samme eller senest samme dag.

71 74 78 74support@ithelpers.dk

Ledige stillinger

Bliv en del af en spændende virksomhed i vækst. Kickstart din karriere i dag!