PC As-A-Service

Med vores PC-as-a-service sørger vi for, at jeres maskiner altid fungerer optimalt. Vi assisterer både med opsætning, antivirus, backup, opdateringer og assistance ved nedbrud eller tekniske problemer.

Kontakt os

Hos IThelpers tilbyder vi PC As-A-Service. Det er den optimale løsning for virksomheder, der ønsker løbende vedligeholdelse af deres arbejdsstationer. Vi tilbyder altså opsætning af computerne, baseret på den valgte aftale, og står ligeledes for den løbende vedligeholdelse. Løsningen omfatter automatiske opdateringer af arbejdscomputerne, opsætning af sikkerhedssoftware, infrastruktur, backup og rådgivning omkring løsningerne.

PC As-A-Service er den perfekte løsning for virksomheder, der ikke ønsker at bruge tid og energi på at fikse computerproblemer. Ved at overlade drift og vedligeholdelse til eksperter, kan kræfterne i stedet bruges hvor disse skaber mest værdi for virksomheden.

BASIC

249 kr. Pris pr. maskine / mdr.
 • Automatiske opdateringer
 • Assistance ved nedbrud / udfald
 • Fri fjernsupport til løsningen.

STANDARD

399 KR. Pris pr. maskine / mdr.
 • Automatiske opdateringer
 • Assistance ved nedbrud / udfald
 • Fri fjernsupport til løsningen.
 • Microsoft Business Standard
 • Antivirus
 • Anycloud backup

PREMIUM

499 KR. Pris pr. maskine / mdr.
 • Automatiske opdateringer
 • Assistance ved nedbrud / udfald
 • Fri fjernsupport til løsningen.
 • Microsoft Business Premium
 • Antivirus
 • Anycloud backup

Lad vores IT specialister hjælpe din virksomhed:

PC Service - Tilbud & opsætning

Ved en fast månedlig aftale med IThelpers, sikres din virksomhed en PC-service løsning, som hurtigt kan omstilles, justeres eller skaleres. Vores kompetente og erfarende medarbejdere kender til computernes systemer og installationer, hvorfor vi kan være behjælpelige med sparring og løsning af diverse tekniske udfordringer.

Vi giver gerne et tilbud på en konkret løsning til jeres virksomhed. Alt i skal gøre er at kontakte os. Netop tilbuddet afhænger af, hvor mange brugere der skal opsættes på den enkelte arbejdsstation og hvor en eventuel eksisterende løsning er hostet. Skal et mailsystem eksempelvis flyttes fra Google til Office365, så vil det kræve en smule mere tid, for at migrere og opsætte den nye løsning optimalt.

Overlad den løbende PC service til eksperter

Hos IThelpers har vi mange års erfaring med support, opsætning, drift og vedligehold af virksomheders IT-setup. Netop erfaringen sikrer din virksomhed kompetent rådgivning fra erfarende medarbejdere, der kender til arbejdet med jeres PC og IT løsninger.

Når du vælger IThelpers og vores PC As-a-service løsning, så sikres din virksomhed en samlet ‘point of contact’. Det betyder med andre ord, at i har mulighed for samling af hele virksomhedens IT løsning hos en samarbejdspartner. Vi sørger for at i nemt kommer i gang og står for hele opsætningen selv. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og står naturligvis klar med hurtig assistance ved PC problemer.

PC til erhverv - en skalerbar løsning

Vi er opmærksomme på, at virksomheders løsninger skal være skalerbare. Det behov i har på nuværende tidspunkt, er ikke nødvendigvis det samme om et år. Netop derfor tilbyder vi skalerbare løsninger, der hurtigt kan op- eller nedgraderes efter behov i den enkelte virksomhed. Det er smart da virksomheden sikres fleksibilitet, ligesom vækst og øget behov for IT support kan realiseres, uden behov for en intern opgradering af IT afdelingen eller yderligere ansættelse – vi klarer det hele for jer.

Ved behov for en serviceaftale til virksomhedens computere, er en erfaren partner at foretrække. Når vi samarbejder med virksomheder, gør vi os umage for at give den bedste sparring til vores kunder. Netop sparringen skal sikre et langvarigt og udbytterigt arbejde for alle parter, hvilket i sidste ende er til gavn for alle. Hos IThelpers kan vi tilbyde PC serviceløsninger der dækker alle behov – til alle typer og størrelser af virksomheder.

Det siger vores kunder om os


Har du uddybende spørgsmål?

Har du uddybende spørgsmål omkring opsætning, priser eller andet? Kontakt os på telefon, chat eller mail. Vi sidder klar og besvarer din henvendelse i dag!

71 74 78 74support@ithelpers.dk