Udkørende onsite PC reparation på en søndag

Direktør Karsten Solgård fra Arkitektfirmaet Karsten Solgård ApS oplevede pludselig, at hans computer ikke ville starte normalt op, hvilket var kritisk da han havde en vigtig deadline den kommende uge. Læs mere om hvordan vi hurtigt hjalp Karsten nedenfor.

Problem

Arkitektfirmaet Karsten Solgård ApS kontaktede IThelpers, da hans computer pludselig gik i sort en søndag, og Karsten havde ikke lavet nogen backup af hans vigtige data. Karsten sad og arbejdede på en vigtig deadline til den kommende uge, så der var ingen tid at spilde, computeren skulle hurtigt op og køre igen.

Løsning

Vi kom ud til arkitektfirmaet kort efter og lavede en akut hardware reparation på stedet. Fejlen var en klassisk Windows styresystemsfejl, som vi desværre ofte ser ske for mange windows computere efter et par års levetid. Vores it-supporter fik hurtigt gang i computeren igen, så kunden kunne tilgå sine data og programmer igen og blive færdig med sin vigtige opgave.

Vi kan reparere din computer, både Mac og PC, uanset mærke og model. Ofte kan vi reparere den hos dig, men hvis det ikke er muligt, tager vi den med på vores værksted i Hellerup eller Østerbro og leverer udstyret tilbage igen efter reparationen

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os på tlf. chat eller mail. Vi sidder klar og besvarer din henvendelse med det samme eller senest samme dag.

71 74 78 74support@ithelpers.dk