Fra langsomt og ustabilt internet til lynhurtig og stabilt internet på få timer

Virksomheden Northhouse Partners var frustreret over ustabilt og langsomt internet som forhindrede dem i at arbejde effektivt. Læs nedenfor hvordan vi hjalp Northhouse Partners med at få lynhurtigt og stabilt internet på få timer.

Problem

Konsulenthuset NorthHouse Partners hjælper danske og internationale virksomheder med projektledelse og -styring fra deres kontor i Lyngby. Deres konsulenter er hurtige på tasterne, men det var deres internetforbindelse langt fra hurtig.

Løsning

Samme dag vi blev kontaktet af NorthHouse Partners, tog en af vores erfarne it-konsulenter ud til dem og hjalp med udskiftning og opsætning af en ny router. De gik fra en svag og ustabil internetforbindelse, der hele tiden hoppede af, med kun 10 Mbit download hastighed til et stabilt netværk med over 100 Mbit.

Med vores hjælp kom de fra en utilfredsstillende og langsom forbindelse over til et hurtigt og stabilt netværk på hele kontoret. Siden vores første besøg, er NorthHouse Partners blevet faste kunder hos os og har blandt andet fået support til Microsoft Office365.

Har du også brug for hjælp til at opsætte et hurtigere og mere stabilt netværk på jeres kontor eller i dit hjem? Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os på tlf. chat eller mail. Vi sidder klar og besvarer din henvendelse med det samme eller senest samme dag.

71 74 78 74support@ithelpers.dk