Reparation, backup og fremtidig sikring af harddisken

Jørgen fra virksomheden Tilsyn-ledelse kontaktede os da uheldet var ude og computeren var gået i sort – og han havde ingen backup. Allerede samme dag reddet vi hans data og fixet hans computer. Læs hvordan nedenfor.

Problem

Virksomheden Tilsyn-Ledelse, der rådgiver ingeniører inden for produktions- og maskinteknik, kontaktede os, da Jørgens computer pludselig var gået i sort og slet ikke reagerede på gentagende forsøg på at få liv i den igen. Hvad der gjorde sagen endnu mere presserende var, at der ikke var lavet backup af computeren.

Løsning

Vi lavede en geninstallation af Windows, da fejlen skyldtes en Windows systemfejl, og fik taget backup af harddisken. Jørgen ønskede også en backup computer og efter aftale købte vi en ny bærbar computer og installerede den med backup fra den gamle.

Vi sørgede naturligvis også for, at den nye computer laver automatisk backup på Microsofts cloud service OneDrive og en ekstern harddisk. I dag har Jørgen to computere hvorfra han kan arbejde så han aldrig mister dyrebar tid igen. Nu ligger der altid en frisk kopi af computerens indhold i skyen og på en separat harddisk, hvis uheldet skulle være ude igen.

Siden den kritiske tirsdag formiddag, hvor computeren var stået af, har vi hjulpet Tilsyn-Ledelse flere gange med alt fra opsætning af Office365 og styrket virksomhedens it-sikkerhed med sikkerhedssoftwaren Kaspersky. Har du også fået udskudt at lave backup af din computer og mobile enheder lidt for længe? Eller kunne du også godt have brug for at få strammet op på din virksomheds it-sikkerhed? Uanset hvad din it-tekniske udfordring er, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os på tlf. chat eller mail. Vi sidder klar og besvarer din henvendelse med det samme eller senest samme dag.

71 74 78 74support@ithelpers.dk