Udkørende IT support

Få IT support på din virksomheds adresse - Hos os får du høj ekspertise og service til lave priser. For vi er et team bestående af en række IT-eksperter med mange års erfaring, som allerede har hjulpet mere end 500+ tilfredse kunder med IT support. 4.7/5 stjerner på Trustpilot.

Sådan fungerer udkørende IT support

Du kan læse mere om hvilke services vi kan hjælpe dig med her

1. Kontakt os for support

Ring til os i dag, eller send en mail og fortæl os om dit problem. Vi svarer altid begge steder, men skulle det ske, at vi er optaget, så ringer vi tilbage inden for få timer. Du kan ringe til os på hverdage mellem klokken 9-18.

2. Vi aftaler tidspunkt

Vi aftaler et tidspunkt, hvor vi hjælper dig via udkørende support eller via fjernsupportsprogrammet Teamviewer, som du downloader gratis fra internettet inden aftalte tidspunkt. Du kan læse om, hvordan du kan downloade programmet på under 30 sekunder her

3. Vi supporterer

Vi ankommer ved dig på det aftalte tidspunkt, hvis du har bestilt udkørende support. Har du bestilt fjernsupport, bliver du i stedet ringet op af en af vores kompetente IT-teknikere. Her hjælper vi dig via fjernadgang.

4. Tilfredshedsgaranti

Det vigtigste for os er, at du er glad og tilfreds. Derfor følger vi altid opgaverne til dørs og holder fokus, indtil at du har modtaget det ønskede resultat. Du betaler kun, når vi har løst opgaven.

Hvorfor du skal vælge os


Budgetvenligt

Hos os finder du konkurrencedygtige priser på udkørende support og computerreparation - uden vi går på kompromis med kvaliteten. Se vores priser her

Hurtig og effektiv service

Du kan som regel få support on-site eller remote allerede samme dag, som du ringer. Hvis vi ikke tager telefonen med det samme, så lover vi at ringe tilbage samme dag.

Erfarne IT supporters

Du er i trygge hænder. Alle vores IT-supporters har mange års IT-erfaring og er skarpe indenfor flere specialeområder. Vi har allerede løst 500+ opgaver af forskellig karakter for vores kunder.

Det siger vores kunder om os


Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os på telefon, chat eller mail. Vi sidder klar og besvarer din henvendelse med det samme eller senest samme dag.

71 74 78 74support@ithelpers.dk

Facts vedrørende IThelpers ApS

2017

Er året vi begyndte at yde IT support til virksomheder i hele Danmark

300+

Så mange virksomheder har vi hjulpet med IT udfordringer

Ofte stillede spørgsmål

Det afhænger af, hvilken type opgave du skal have løst. Langt de fleste opgaver kan vi løse for dig på maks 1 time, og derfor skal du ikke betale mere end 1000 kr. (erhverv) for at få løst din opgave. Her er nogle eksempler på opgaver, som vi ofte løser på maks 1 time:

 • Mailopsætning
 • Printeropsætning
 • Wifiopsætning
 • TV kanalinstallation
 • Computerinstallation

Vi løser over 90% af vores kunders opgaver over fjernsupport. Det er kun opgaver såsom wifi-opsætning, der kræver, at vi er fysisk tilstede.

Følgende opgaver kan vi løse for dig via fjernsupport:

 • Mailopsætning
 • Printeropsætning
 • Dataoverførsel
 • Andre computerproblemer
 • Backup
 • IT rådgivning

Du har dog altid mulighed for at få en udkørende IT-tekniker ud til dig, hvis du foretrækker det. Men vær opmærksom på, at der tillægges et transportgebyr på 10 kr. pr km fra vores adresse (Rebekkavej 31 2900 Hellerup (dog min. 200 kr.)

Ja, det gør vi. Vi har nogle attraktive pakkeløsninger til dig som virksomhed, hvor et fast antal timer er inkluderet hver måned. Du vælger selv, om vi skal sende en IT-tekniker ud til dig, eller om vi skal supportere over fjernsupport. Med en serviceaftale hos IThelpers har du altid en kompetent IT-tekniker ved hånden og kun et telefonopkald væk.

For at læse mere om serviceaftaler til virksomheder klik her

Ja, vi tilbyder tilfredshedsgaranti. Opgaven løst – ellers gratis. Vær dog opmærksom på, at hvis fejlen ligger hos tredjepart såsom Yousee eller ekstern serverudbyder, så forbeholder vi os retten til at kræve fuld kompensation for vores arbejde. 

Fjernsupport fungerer således, at du installerer et gratis fjernstyringsprogram, der hedder TeamViewer. Det tager kun 2 minutter. Derefter kan vi koble os på din computer og løse problemet hurtigt og effektivt, mens du kan følge med i, hvad vi laver. TeamViewer er et sikkert tredjepartsværkstøj, som kun giver adgang til de personer, som du selv vælger. Så snart opgaven er løst, får du automatisk et nyt password, og vi kan derfor ikke længere få adgang til din computer. Du bestemmer helt selv hvem og hvornår, at nogen skal have adgang til computer. Vi har løst mere end 1000+ opgaver via fjernsupport, så du er i trygge hænder hos os. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan løse din opgave via fjernsupport, så kontakt os.

Du kan installere fjernstyringsprogrammet her

Ja, det kan vi. Dog mod et ekstra tillæg på 50% af timeprisen.

Vi vil næsten altid kunne hjælpe dig samme dag – og ofte det tidspunkt, der passer dig bedst. 

Vi tager både imod Mobilepay, kreditkort, kontanter og bankoverførsel. Dog tilbyder vi kun faktura til erhvervskunder. 

Ja, det har du. Hvis det samme problem, som vi har løst for dig, opstår igen indenfor 7 dage efter vi har hjulpet dig, kan du roligt kontakte os igen. Så løser vi opgaven på vores regning.

Du kontakter os på tlf. 71 74 78 74, chat eller mail. Så finder vi et tidspunkt, der passer dig. Du kan ringe til os på hverdage mellem klokken 8:30-18 og weekend 10-18.

Når du anvender vores service, accepterer du samtidig vores forretningsbetingelser. Dem kan du læse her