Wifi-hjælp & opsætning

Et godt fungerende wifi er vigtigt, både privat og på arbejdspladsen. Dog kan det være svært at selv optimere sit eget trådløse netværk, så man får mest ud af det. Vi hjælper med netværksopsætning, optimering af trådløse netværk og support af internetforbindelsen. Med vores hjælp får du optimeret dit netværks hastighed og stabilitet.

Problemer med dit trådløse netværk?

Vi er specialister i opsætning, fejlsøgning og supportering af netværk, både trådløse netværk og kablede netværk. Har du problemer med et langsomt eller ustabilt netværk i dit hjem eller i din organisation kan vi hjælpe.

WiFi problemer

Der kan være mange årsager til at et trådløst netværk ikke fungerer optimalt. Ligeledes kan der være mange symptomer på, at du ikke helt får det ud af dit WiFi-netværk som du kunne, og dermed ikke får det ud af din bredbåndsforbindelse som du egentligt betaler for. Det kan være at din bredbåndsforbindelse er langsom, at den er ustabil, at der er udfald, at der ikke rigtigt er et klart mønster i hvornår disse ting opstår og meget mere.

Typiske årsager til WiFi-problemer er som regel:

 • Ukorrekt opsætning af router og internet
 • Anden teknik der “ødelægger” WiFi-signalet
 • Dårlig placering af routeren
 • At routeren er forældet og ikke længere kan følge med jeres behov
 • Problemer fra din internetudbyders side
 • Routeren kræver en eller flere tekniske opdateringer
 • Defekt router
 • At I har behov for at opsætte en ekstra router eller forstærker, evt. gennem et mesh netværk
 • At routeren kører på en forkert kanal eller frekvens
 • At dine naboers routere forstyrrer signalet

Uanset hvad årsagen (eller årsagerne) er til at I oplever WiFi-problemer, kan det løses og det hjælper vi med. Vi kører til jer og løser opgaven på adressen, så du får hjælp til WiFi og dermed bedre WiFi dækning.

Spørgsmål og svar

Hvilken netværkshjælp tilbyder I?
Vi tilbyder opsætning og supportering af netværk, både trådløst netværk og kablede forbindelser. Vi udfører dog ikke gravearbejde eller opsætning af nye telefonstik, der skal du tale med din internetudbyder eller en elektriker.

Kan jeg købe en ny og bedre router hos jer?
Ja, vi sælger moderne routere til gode priser. Ofte ser vi at mange har forældede routere i deres hjem eller på kontoret, fordi deres internetudbyder ikke har tilbudt dem at få en ny der kan følge med nu om dage. En ny router kan ofte gøre en stor forskel for dit trådløse netværk.

Jeg ved ikke hvad der er galt med mit trådløse netværk
Intet problem, det finder vi ud af når vi foretager en fejlsøgning ude på adressen.

Hvordan får jeg bedre WiFi dækning?
Det afhænger af hvad problemet er, hvilket vi finder ud af ifbm. fejlsøgningen. Det kan være at din router skal udskiftes, eller at din eksisterende blot skal opdateres og opsættes mere hensigtsmæssigt. Som du kan læse her på siden, findes der mange årsager til dårlig WiFi dækning.

Jeg har ingen internetforbindelse, hvad gør jeg?
Vi hjælper dig naturligvis med at få styr på dette. Men en ting du kan gøre til at starte med er, at kontakte din bredbåndsudbyder og bede dem tjekke om der er fejl på forbindelsen. Nogle gange opstår der nedbrud, eksempelvis hvis et kabel er blevet beskadiget i forbindelse med offentligt gravearbejde. Derfor er det godt at først undersøge om problemet er indenfor eller udenfor din bolig (eller kontor).

Opsætning af router & internet

Det er umuligt at komme uden om, at internettet er en af de vigtigste teknologier i vores dagligdag. For at kunne bo ordentligt i hjemmet, skal man have vand, varme, el – og så selvfølgelig internet. Det hele skal køre og fungere så godt som muligt, og det kan godt være frustrerende, hvis man ikke er specielt teknisk anlagt. Men bare rolig – vi kan hjælpe dig med opsætning af router!

Opsætning af alle typer router

Der findes mange forskellige internetudbydere, og selvom routere ofte minder om hinanden, er der stadig enkelte forskelle, som man skal være opmærksom på. Vi kan hjælpe dig med opsætningen af router, så du hurtigt muligt får adgang til internettet i dit hjem, hvad end det er via kabel, trådløst – eller begge dele! Har du brug for hjælp, så yder vi blandt andet assistance til:

 • Opsætning af internet
 • Optimering og opsætning af wi-fi
 • Opsætning af router fra Yousee
 • Opsætning af router fra Fullrate
 • Opsætning af router fra Telia
 • Opsætning af mobilt bredbåndsrouter

Hvis du allerede har sat din router op, og kun har brug for hjælp til at optimere dit internet, så kan vi også sagtens gøre det. Kontakt os på telefon eller mail – vi sidder klar til at hjælpe!

Opsætning af router – også for virksomheder!

Det er selvfølgelig ikke kun i hjemmet, at det er vigtigt at have et godt internet. Mange virksomheder og arbejdspladser er i dag afhængige af internettet for at kunne fuldføre deres arbejde, så en velfungerende og hurtig internetforbindelse er et must.  Gennem flere års erfaring har vi oplevet, at overraskende mange enten har et langsomt, ustabilt eller helt generelt dårligt internet, hvilket kan føre til et par minutters arbejdstab om dagen. Det lyder jo ikke af meget – men det bliver hurtigt til flere timer over længere tid.

Derfor er vi meget glade for at hjælpe virksomheder med opsætning af router og internet! Vi kan også hjælpe med at optimere på opsætningen, så alle på kontoret eller i bygningen har adgang til den bedste forbindelse som muligt.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os på tlf. chat eller mail. Vi sidder klar og besvarer din henvendelse med det samme eller senest samme dag.

71 74 78 74support@ithelpers.dk